Kollektivt sammenbrud for Nors

Nors kunne ikke følge op på en god første halvleg, da de tabte til Vestbjerg

Oprykkerne fra Nors har været godt med i alle deres hidtidige kampe i 3. division, men indtil videre er det blot blevet til to point.Arkivfoto: Martin Damgård

Oprykkerne fra Nors har været godt med i alle deres hidtidige kampe i 3. division, men indtil videre er det blot blevet til to point.Arkivfoto: Martin Damgård

vestbjerg if

nors bk

30-24

Håndbold, 3, division herrer

VESTBJERG:Der var stor skuffelse at spore i Nors-lejren efter torsdagens nederlag på 24-30 på udebane mod Vestbjerg i herrernes 3. division. Nors BK havde nemlig sejren indenfor rækkevide, men som det også er sket før i sæsonen, så blev thyboerne ramt af et mentalt nedbrud efter pausen.

- Vi spillede godt, men vi kom slet ikke ud til anden halvleg. Vi tabte alle dueller og mistede alt fart, siger Nors-træner Thomas Nielsen.

I begyndelsen af opgøret spillede Nors med god fart og bød i den grad Vestbjerg op til dans. Selvom begge mandskaber var en smule sløve, så var det alligevel Nors, der var klart bedst. Thyboerne spillede med god fart, og i målet fik Magnus Larsen særdeles godt fat, og Nors gik til halvleg foran med 13-10.

I begyndelsen af anden halvleg fortsatte Nors med at spille fornuftigt, men der gik ikke længe, før at nedsmeltningen begyndte. Gæsterne gik fra at være foran 16-12 til at være bagud med 16-19. Alle de gode dyder fra første halvleg forsvandt med et trylleslag, og til sidst tabte Nors med 24-30.

- Det ærgrer mig sindssygt meget, at vi taber den her kamp, for vi spillede god håndbold, men smed det helt væk i anden halvleg, siger Thomas Nielsen, der samtidig ærgrer sig over, at det ikke er første gang i sæsonen, at oprykkerne har tabt en kamp efter at have været komfortabelt foran.

- Når det først begynder at gå op ad bakke for os, så kan vi ikke komme op af brønden igen, og det skal vi arbejde med, siger han.

Pausestilling: 10-13

Mål for Nors: Sune Brink 6, Thomas Nielsen 5, Dres Johansen 4, Kasper Gravesen 4, Lasse Dieckmann 3, Lars Nielsen 1 og Morten Søndergaard 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden