Lokal erhvervsmand sidder med: Nye folk i havnebestyrelse

Thisted Kommunalbestyrelse har udpeget fire erhvervsrepræsentanter til bestyrelsen for Hanstholm Havn

Adm. direktør Søren Mattesen, Sashimi Royal A/S, er en af fire nye erhvervsrepræsentanter i den syv mand store bestyrelse for Hanstholm Havn. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Adm. direktør Søren Mattesen, Sashimi Royal A/S, er en af fire nye erhvervsrepræsentanter i den syv mand store bestyrelse for Hanstholm Havn. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

HANSTHOLM:Erhvervslivet på Hanstholm Havn bliver repræsenteret i den nye bestyrelse for havnen.

Søren Mattesen, adm. direktør i Hanstholm-virksomheden Sashimi Royal A/S, er udpeget som en af fire erhvervsrepræsentanter i havnens syvmand store bestyrelse. I den tidligere bestyrelse var der ikke lokal erhvervsrepræsentation.

De øvrige erhvervsrepræsentanter i bestyrelsen er den nye formand for bestyrelsen Kristian Jensen, tidligere folketingsmedlem og tidligere finans-, udenrigs- og skatteminister, samt Marianne Nielsen, direktør for drift- og infrastruktur i SDC A/S. Som det fjerde erhvervsmedlem er udpeget Lone Saaby, direktør i Sikkerhedsstyrelsen. Udpegningen er netop godkendt af Thisted Kommunalbestyrelse.

Ud over de fire tæller bestyrelsen tre andre medlemmer. Det er viceborgmester Jens Kr. Yde (K), Thisted kommune, en repræsentant for Hanstholm Fiskeriforening samt en medarbejderrepræsentant.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Inspektionsskib sejler i ring om russiske fregatter ud for Nordjylland
Luk