Ejendomsmarked

Markant bygning kan skifte ejer: Flertal for at sælge bygning i Klitmøller

På forhånd tegner der sig et politisk flertal for at sælge de bygninger på Vangvej, der fulgte med da Thisted Kommune eksproprierede campingplads - kommunalbestyrelsen tager stilling på tirsdag

Bygningerne på Vangvej, som tidligere var en del af Klitmøller Camping, kan sælges, mener et flertal i to udvalg. Kommunalbestyrelsen afgør sagen i næste uge. Arkivfoto: Peter Mørk

Bygningerne på Vangvej, som tidligere var en del af Klitmøller Camping, kan sælges, mener et flertal i to udvalg. Kommunalbestyrelsen afgør sagen i næste uge. Arkivfoto: Peter Mørk

KLITMØLLER:Da Thisted Kommune eksproprierede en tidligere Klitmøller Camping fulgte både campingpladsen og bygningerne på pladsen med - herunder den markente ejendom på Vangvej, som rummer beboelse, værelser og et erhvervsareal som senest er brugt til cafe.

Nu støtter et flertal i såvel udvalget for klima, miljø og teknik og senest i økonomiudvalget, at kommunen skal sælge bygningerne.

icon

Jeg tror, at vi med et salg af bygningen vil skabe mulighed for at realisere nogle af de mange gode ideer, som er i Klitmøller.

Ulla Vestergaard, borgmester (S), Thisted Kommune

- Vi har tidligere besluttet, at kommunen ikke skal eje flere bygninger end nødvendigt, så et ønske om, at vi beholder bygningerne på Vangvej går ikke helt i tråd med den beslutning, siger borgmester Ulla Vestergård i lyset af, at der i de to udvalg var medlemmer, som talte for at beholde bygningerne og leje dem ud.

- Jeg tror, at vi med et salg af bygningen vil skabe mulighed for at realisere nogle af de mange gode ideer, som er i Klitmøller. En køber kan i samarbejde med de lokale drøfte, hvordan bygningerne kan bruges fremover - enten som samlingssted, til overnatning eller andet. Jeg tror, der er mange ideer, som kan realiseres her, siger borgmesteren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.