Nationalpark med masser af aktivitet: Savner flere frivillige hænder

150 frivillige er allerede aktive med små og store opgaver i Nationalpark Thy, men der er brug for flere

I år var det 10. år i træk, at frivillige bemandede nationalparkens informationshus på Stenbjerg Landingsplads. Arkivfoto: Bo Lehm

I år var det 10. år i træk, at frivillige bemandede nationalparkens informationshus på Stenbjerg Landingsplads. Arkivfoto: Bo Lehm

THY:Nationalpark Thy udvikler sig hele tiden. Det giver nye opgaver - også til de omkring 150 frivillige, som i øjeblikket giver nationalparken en håndsrækning.

Senest er det sket med kaffestuen på den ny-restaurerede Lodbjerg Fyr. Her er det frivillige, som sørger for, at besøgende på fyret kan få en kop kaffe, ligesom en frivillig gruppe af håndværkere har bygget det gamle hønsehus ved fyret om til madpakkehus.

Men Nationalpark Thy har brug for flere frivillige hænder til at løfte både små og store opgaver, som der hele tiden kommer nye af. Ikke mindst i 2021, når nationalparken åbner sit nye nationalparkcenter i Vorupør.

Nationalparkens frivillige bliver automatisk medlemmer af Nationalpark Thy Venner, som lige nu arbejder for at skaffe flere frivillige.

Det er nationalparkens frivillig-koordinator Charlotte Ertebjerg Katholm, der organiserer det arbejde, de frivillige udfører i nationalparken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.