Ny direktør i Revision Limfjord

Karen Mørkholt afløser Brian Bertelsen

1. juni 2020 tiltrådte Karen Mørkholt som ny administrerende direktør for Revision Limfjord. Det betyder samtidig et farvel til Brian Bertelsen der har bestredet posten de seneste to år. Privatfoto

1. juni 2020 tiltrådte Karen Mørkholt som ny administrerende direktør for Revision Limfjord. Det betyder samtidig et farvel til Brian Bertelsen der har bestredet posten de seneste to år. Privatfoto

THISTED:1. juni 2020 tiltrådte Karen Mørkholt som ny administrerende direktør for Revision Limfjord.

Det betyder samtidig et farvel til Brian Bertelsen der har bestredet posten de seneste to år.

Karen Mørkholt har en baggrund som cand. jur fra Københavns Universitet og har mange års erfaring inden for HR, coaching og erhvervsjura.

Hun har været ansat i Revision Limfjord siden juli 2017, først som HR-Ansvarlig, senere udviklings- og HR direktør og bestrider nu fremadrettet stillingen som administrerende direktør.

Brian Bertelsen blev for to år siden hentet til at arbejde med den overordnede strategi for Revision Limfjord. Et arbejde der har mundet ud i en klar 2025-plan.

- Efter to gode år og godt samarbejde, har Revision Limfjord valgt at sige farvel til Brian. Brians opgaver har været talrige og veludførte, og vigtigst af alt, er der blevet fastsat en klokkeklar retning for Revision Limfjord i de kommende år med vores 2025-strategi. En strategi, der nu går ind i sin næste fase med et endnu mere medarbejderorienteret fokus, siger Karen Mørkholt.

Hos Lene Jeppesen, partner og bestyrelsesformand i Revision Limfjord, er der også store forventninger til fremtiden.

- Vi takker Brian Bertelsen for et fantastisk lærerigt og spændende samarbejde - vi tager hans gode resultater med os videre i Revision Limfjords fremtid. Samtidig glæder vi os til at se, hvordan vores næste skridt bidrager til vores medarbejdere, kunder og forretning, siger hun.

Revision Limfjord består af seks afdelinger beliggende langs Limfjorden i henholdsvis Thisted, Struer, Skive, Nykøbing Mors, Hurup og Holstebro samt et repræsentationskontor i København.

Revision Limfjords kerneydelser er regnskab, revision samt forretningsudvikling og -rådgivning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.