Røveri i Fakta med meget ringe udbytte

Politiet eftersøger kvinde, der truede med kniv i Fakta i Thisted

En kvinde truede søndag formiddag med kniv i Fakta på Kastet i Thisted. Men udbyttet blev et beløb på under 100 kroner. Arkivfoto <i>Foto: Peter Mørk</i>

En kvinde truede søndag formiddag med kniv i Fakta på Kastet i Thisted. Men udbyttet blev et beløb på under 100 kroner. Arkivfoto Foto: Peter Mørk

THISTED:Udbyttet var meget ringe - under 100 kroner i mønter - da en kvinde søndag formiddag kort før kl. 11 truede med en kniv i Fakta på Kastet i Thisted.

Røveriet skete klokken 11.10, hvor kvinden stod og kiggede ved kassen med et blik mod hylderne med cigaretter og spiritus. En kvindelig medarbejder kom for at hjælpe hende, og de gik sammen hen mod varerne.

Kniv i inderlommen

Herefter trak kvinden op i jakken og tog en kniv halvt frem af inderlommen.

- Og så sagde hun, at hun skulle have de penge, der er i kassen, fortæller politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted.

Fakta har imidlertid et system, hvor den kontante beholdning i princippet er utilgængelig. Og derfor blev det kun et lille beløb i mønter, som den kvindelige røver fik udleveret.

- Det er da fuldstændig tåbeligt. Men vi arbejder selvfølgelig på at finde ud af, hvem der har gjort det, siger Jørgen Jensen.

Muligvis iført Brøndby-tørklæde

Kvinden var dansktalende og politiet har mandag eftermiddag udsendt dette signalement af hende: 30-40 år. Iført sort, kort jakke (muligvis læderjakke) og mørke jeans. Under jakken bar kvinden en grå hættetrøje, hvor hætten var trukket op om hovedet.

Hun havde et blå- og gulstribet halstørklæde på. På tørklædet stod muligvis "Brøndby”. Kvinden havde desuden mørke sko på (af typen sneakers). Hvis har oplysninger om kvinden, kan politiet kontaktes på tlf. 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden