Ruder knust i to optikerbutikker: Tyve gik efter solbriller i nøje koordineret aktion

Tre mænd set forlade gerningsstederne i hvid BMW

De to optikerforretninger ligger tæt på hinanden ved Lille Torv/Store Torv i Thisted. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

De to optikerforretninger ligger tæt på hinanden ved Lille Torv/Store Torv i Thisted. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Tidligt fredag morgen - klokken 03.50 og 03.52 - knuste tre ukendte gerningsmænd ruderne i to optikerforretninger i Thisted. Det fortæller vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Den første forretning, det gik ud over, var Synoptik på Store Torv og bare to minutter senere blev ruden hos Profiloptik på Lille Torv knust, da en sten blev kastet ind gennem ruden.

Politikommissær Jørgen Jensen fra Thisted Politi oplyser, at tyvene især er gået efter solbriller, men det er endnu ikke gjort op, hvor stort udbyttet fra de to indbrud blev.

- Der er 200 meter mellem butikkerne, og det er nøjagtig samme fremgangsmåde. Det er gået rigtig stærkt. De ved nok også, hvor politistationen ligger i forhold til der, hvor de har slået til. Vi gør alt, hvad vi kan, for at komme til bunds i det her, siger Jørgen Jensen.

De tre mænd, der beskrives som "unge og spinkle", er set køre fra stedet i en hvid, uindregistreret BMW sedan med kraftig motor. Har man set noget, der kan hjælpe politiet med opklaringen, så kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.