Stærk målvogter ødelagde festen for Nors

En vild keeper spolerede håbet om point for Nors, da de torsdag tabte til Bjerringbro.

Nors BK måtte gå fra banen uden point i deres sidste kamp for i år.Arkivfoto: Martin Damgård

Nors BK måtte gå fra banen uden point i deres sidste kamp for i år.Arkivfoto: Martin Damgård

Nors

Bjerringbro FH

27-18

Håndbold, 3. division herrer

NORS:Et nederlag på ni mål fortæller oftest historien om en ensidig håndboldkamp. Det var dog ikke tilfældet for Nors, hvor de torsdag tabte med 18-27 på hjemmebane mod Bjerringbro i herrernes 3. division. Thyboerne spillede nemlig en blændende kamp, men en ustyrlig keeper for Bjerringbro tog fuldstændig brodden af Nors

- Deres keeper var surrealistisk god, og han tog vitterligt alt. Vi spillede årets bedste kamp både defensivt og offensivt, og jeg er nærmest sikker på, at vi havde vundet, havde det ikke været for ham, siger Nors-træner Anders Heshe.

Hjemmeholdet fra Nors startede godt. En god defensiv gjorde, at Matti Landbo i målet fik godt fat. I den anden ende fungerede offensiven godt, og særligt Lars Nielsen var velspillende. Efter en god halvleg fra Nors var stillingen til halvleg 13-13.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet deres glimrende spil, og Nors producerede mange store chancer. I anden halvleg rullede keeperen fra Bjerringbro dog gardinerne for, og målet virkede nærmest forhekset for Nors. Trods de mange misbrugte forsøg, så var Nors blot bagud med 17-19 10 minutter før tid. I den sidste del af kampen gik gassen dog af ballonen for hjemmeholdet, der endte med at tabe med 18-27 efter blot fem Nors-scoringer i anden halvleg.

- Resultatet var meget misvisende, men vi tabte til deres målmand. Spillerne skal have ros for en virkelig god kamp, og ingen var utilfredse med spillet efter kampen, siger Anders Heshe, der blåstempler den første halvsæson for oprykkerne.

- Det er bestået, men der er stadig plads til forbedringer. Hvis vi spiller som i dag, så venter der os helt sikkert flere point efter nytår, siger Anders Heshe.

Pausestilling: 13-13

Mål: Lars Nielsen 7, Thomas Schmidt 4, Dres Johansen 3, Sune Brink 3 og Laurits Enggård 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.