Surfer sejlet ned og ramt af surfboard i ryggen - kørt væk i ambulance

Nr. Vorupør redningsstation kom onsdag eftermiddag en såret surfer til undsætning

Her er det billeder fra et tidligere blæsevejr i Nr. Vorupør, men som det ses, kan vinden godt bide fra sig på vestkysten. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Her er det billeder fra et tidligere blæsevejr i Nr. Vorupør, men som det ses, kan vinden godt bide fra sig på vestkysten. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

Tidligere fremgik det, at surferen i hårdt vejr havde ramt molen. Efter at have talt med surferen, der er ramt samt andre surfere er artiklen ændret

NR. VORUPØR: En ung mand kom onsdag til skade, da han var ude i at surfe i det hårde blæsevejr. Det fortæller stationsleder Benny Bak, Nr. Vorupør redningsstation.

Herefter blev han hjulpet ind til land.

Ulykken skete onsdag eftermiddag.

- Vi var på redningsstationen og stod og makkede med en gummibåd, da nogle kom løbende og fortalte, at en surfer var kommet til skade, fortæller Benny Bak.

- Vi hoppede i bilen og tog en båre med. Andre surfere havde fået den unge mand ind på stranden, hvor han klagede over at have ondt i hofter og ryg, siger Benny Bak.

Stationslederen tilkaldte straks en ambulance, men inden da, havde folk fra redningsstationen fået surferen over på båren med vakuum.

- Det er en slags madras, der former sig efter kroppen, og den tog de med i ambulancen, siger han. Den unge surfer blev kørt til sygehuset i Thisted.

Ifølge stationslederen var op mod 100 mennesker forsamlet ved molen i blæsevejret, og en tysk turist har da også efterfølgende på Facebook takket redningsstationen for deres indsats.

Det er ifølge Benny Bak ikke første gang i denne uge, at de må komme surfere til hjælp.

Tirsdag var en midaldrende mand i problemer, da hans sejl var gået i stykker, så han drev nordpå.

- Så måtte vi ud og hjælpe ham ind på stranden og lige se til, at han var okay, siger Benny Bak.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.