Tidligere borgmester ny konservativ folketingskandidat

De konservative vælgerforeninger i Thisted og Morsø kommuner har valgt Lene Kjelgaard Jensen som folketingskandidat

Lene Kjelgaard Jensen er valgt som ny konservativ folketingskandidat i Thisted-kredsen.Privatfoto

Lene Kjelgaard Jensen er valgt som ny konservativ folketingskandidat i Thisted-kredsen.Privatfoto

THY-MORS:De konservative i Thisted og Morsø kommuner har nu fundet Thisted-kredsens nye, konservative folketingskandidat. Det er Lene Brix Kjelgaard Jensen, tidligere borgmester i Thisted kommune gennem otte år og nuværende medlem af Thisted Kommunalbestyrelse.

Valget af Lene Kjelgaard Jensen skete mandag aften på et fælles opstillingsmøde for Konservatives vælgerforeninger i Thy og på Mors. Mødet blev gennemført online.

Partiets hidtidige folketingskandidat Torben Overgaard meddelte tidligere i år, at han ikke længere ønskede at være konservativ folketingskandidat i Thisted-kredsen.

- Vi synes, at vi i Lene har fået en rigtig stærk kandidat, der kan repræsentere både Mors og Thy. Derfor er der fuld opbakning fra medlemmerne på Mors til hendes kandidatur, siger Thomas Jensen, formand for Konservative på Mors.

Alex Klein, formand for Konservative i Thisted supplerer:

- Vi er meget begejstrede for, at vi kan pege på en kandidat med så meget politisk erfaring. Lene har været aktiv i politik gennem 20 år, og har et stort engagement og kendskab til de muligheder og styrker, der skal sikre fremtiden for vores området, siger Alex Klein.

Selv er Lene Kjelgaard Jensen beæret og ydmyg over tilliden fra de to konservative vælgerforeninger.

- Det giver mig mulighed for at arbejde politisk på et andet niveau. Jeg vil arbejde for egnen og kæmpe for gode konservative mærkesager, som for eksempel at sikre, at alle familier får tilbud om en familielæge, sikre området en bedre infrastruktur og arbejde for, at erhvervslivet har lige så gunstige vilkår her som i resten af landet, siger Lene Kjelgaard Jensen.

Hun peger også på vigtigheden af at fastholde og udbygge uddannelsestilbud i området.

- De decentrale uddannelsestilbud er under pres, men uddannelsestilbud er af afgørende betydning både for egnens udvikling, for erhvervslivets mulighed for at få kvalificeret arbejdskraft og for at sikre fastholdelse og tilflytning af borgere til området, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mikkel Hansen er sygemeldt med symptomer på stress
Luk