Narkohandel

Tip førte politiet på sporet af formodede narkohandlere

Tre mænd anholdt i Thisted for "større mængde narko"

Arkivfoto

Arkivfoto

THISTED:Et tip fra et borger har nu ført til, at tre mænd er blevet anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer.

Det oplyser vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag morgen.

Alle tre blev anholdt i Thisted. Kriminalkommissær Jørgen Jensen fra Lokalpolitiet i Thisted oplyser, at to mænd på henholdsvis 28 og 30 år blev anholdt på en adresse på Østerbakken klokken 23.12. Den tredje, en mand på 25 år, blev efterfølgende anholdt klokken 23.55 på en adresse på Kirkegårdsvej i Thisted.

- De er anholdt og sigtet for salg efter lov om euforiserende stoffer. Der er fundet forskellige stoffer, blandt andet amfetamin, oplyser Jørgen Jensen. Han vil ikke oplyse, hvor store mængder, det drejer sig om.

- Det er så store mængder, at de alle tre i eftermiddag fremstilles i retten, siger han.

Vagtchef Jens Claumarch oplyste tidligere på morgenen, at en af politiets jurister skulle vurdere, om der er grundlag for at fremstille de tre mænd i grundlovsforhør tirsdag med henblik på at få dem varetægtsfængslet. Her kigges der dels på mængden af narkotika, dels på mændenes eventuelle kriminelle fortid. Vurderingen er altså, at der er basis for at mændene fremstilles i retten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.