U19-drenge vinder topopgør

Mors-Thy U19 viste gode takter, da de onsdag vandt over Bjerringbro-Silkeborg

Mors-Thy U19 tog to vigtige point onsdag aften. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Mors-Thy U19 tog to vigtige point onsdag aften. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

NYKØBING:Onsdag var der topopgør i U19 Herrerligaen, da Mors-Thy U19 hjemme tog imod Bjerringbro-Silkeborg.  Begge hold kæmper med om de øverste placeringer, så der var vigtige point på spil. Hjemmeholdet viste gode takter og tog en flot sejr på 36-31.

- Det var en kamp, vi havde glædet os til, fordi det var en kamp mellem to gode hold, siger træner for Mors-Thy U19, Lars Krarup.

Det var gæsterne, som fik den bedste start på kampen og fik en føring på tre mål. Men Mors-Thy U19 fandt melodien, og kampen blev meget tæt, hvor de to hold skiftedes til at tage føringen. 

I forsvaret stod hjemmeholdet godt, og i målet stod Casper Würtz med en redningsprocent på 44 i første halvleg.

- Vi spiller fint i angrebet og kommer til mange chancer, men igen i dag skal vores udnyttelsesprocent være bedre, siger Lars Krarup.

Mors-Thy U19 gik til pause foran 17-15.

I anden halvleg skruede Mors-Thy U19 op for tempoet og fik Bjerringbro-Silkeborg til at lave mange fejl. Det gjorde, at Mors-Thy U19 kunne trække fra og var oppe og føre med otte mål.

Mors-Thy U19 begyndte at skifte ud, og de to hold byttede mål de sidste minutter. Dermed kunne Mors-Thy U19 køre en sikker sejr hjem på 36-31.

- Det var en god sejr. Vi har fået mere sikkerhed i tingene, og vi har fået nogle nye ind på holdet, som begynder at finde sig til rette, siger Lars Krarup.

Sejren betyder, at Mors-Thy U19 indtager andenpladsen med 18 point. 

Kampfakta

Håndbold, U19 Herrerliga 

Mors-Thy U19 

Bjerringbro-Silkeborg 

Resultat: 36-31

Pause: 17-15

Mål: Vivtor Norlyk 10, Magnus Norlyk 7, Kristoffer Vestergaard 5, Niklas Jensen 5, Rasmus Houmøller 3, Malthe Bull 3, Mikkel Zimmer 2 og Mickey Olah 1

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.