Verdenspremiere i Thy: Se her hvordan Thisted fejrer ny film om Kandis

Sjørring-søn og filminstruktør Jesper Dalgaard har valgt Thisted til verdenspremiere på ny film om Kandis - og det skal fejres

Kandis-Johnny er nærmest en gud i øjnene på nogle fans - ny dokumentarfilm beskriver det helt særlige forhold, fans har til dansktopbandet. Foto: Still fra filmen

Kandis-Johnny er nærmest en gud i øjnene på nogle fans - ny dokumentarfilm beskriver det helt særlige forhold, fans har til dansktopbandet. Foto: Still fra filmen

THISTED:Der er lagt op til en kæmpe Kandis-fest, når den nye dokumentarfilm ”Kandis For Livet” får verdenspremiere 15. september i Kino 1-3 i Thisted.

”Kandis For Livet” er en underholdende, livsbekræftende og rørende dokumentarfilm om en særlig gruppe Kandis-fans, spredt over hele Danmark, der gennem deres unikke forhold til deres idol, dansk-topsangeren Kandis-Johnny, finder trøst og mening med livet.

På premieredagen vil medlemmerne af Kandis være til stede i Thisted by, hvor de vil stille op til autografskrivning - og det skulle også være muligt at blive fotograferet med de lokale helte.

Koncert på Store Torv

Om eftermiddagen er der koncert med hovedpersonerne selv, når Kandis indtager Storetorv til et brag af en popfest. Og først på aftenen sker det så endelig:

Verdenspremieren på ”Kandis For Livet” løber af stablen i Kino 1-3, hvor både Kandis selv og andre af filmens medvirkende vil være til stede, samt selvfølgelig instruktør Jesper Dalgaard.

Bliver der solgt mange biletter til premieren, er der mulighed for, at endnu en sal kan åbnes senere op aftenen.

Arrangementet støttes af Handels- og Industriforeningen, der har hjulpet med at finde sponsorer.

Efter premieren i Thisted vil filmen blive fejret med en stor gallapremiere i Grand Teatret i København 19. september, og dernæst vil filmen få premiere i biografer over hele landet 23. september.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.