Vorupør får plads til flere: Planer om 24 almennyttige boliger i Vesterhavsparken

Byggeriet vil koste 43,8 mio. kroner at realisere fuldt ud, men foreslås gennemført i etaper

Boligselskabet Nykøbing Mors og DOMEA klar med et projekt for 24 almene boliger i Vesterhavsparken. Arkivfoto: Peter Mørk

Boligselskabet Nykøbing Mors og DOMEA klar med et projekt for 24 almene boliger i Vesterhavsparken. Arkivfoto: Peter Mørk

VORUPØR:24 almene familieboliger i Vesterhavsparken i Vorupør kan blive virkelighed, hvis et byggeprojekt, som Boligselskabet Nykøbing Mors vil gennemføre i samarbejde med DOMEA.

Realiseres projektet i fuldt omfang, bliver byggeprisen på 43,8 mio. kroner.

Thisted Kommunes udvalg for klima, miljø og teknik tager i den kommende uge stilling til, om kommunen skal give boligselskabet en positiv forhåndstilkendegivelse til projektet, hvis byggeriet realiseres i etaper, samt at der eventuelt kan arbejdes for at gennemføre et reduceret projekt på en anden placering i Vorupør.

Realiseret fuldt ud vil projektet omfatte 12 boliger på 84 kvadratmenter samt 12 boliger på 96 kvadratmeter.

I følge sagsfremstillingen er vurderingen, at hvis projektet realiseres med alle 24 boliger samtidig, kan udbuddet af lejeboliger i Vorupør overstige behovet, hvorimod en udbygning i etaper bedre kan imødekomme efterspørgslen. Thisted Bolig har i forvejen ni almene boliger på Sandvej.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Så er det afgjort: Her er den nye formand for Dansk Folkeparti
Luk