Thom vil indsamle milliarder over nettet for at redde Grækenland

På nettet har en mand fra England sat gang i en såkaldt crowdfunding-kampagne for at hjælpe Grækenland

Niels Rytter
Foto: Screenshot / indiegogo.com
Grækenland 1. juli 2015 16:02

GRÆKENLAND: Grækenland er nu et skridt nærmere statsbankerot. Ved midnat natten mellem tirsdag og onsdag formåede Grækenland således ikke at tilbagebetale et lån på omkring 1,5 milliarder euro inden tidsfristen udløb, bekræfter Den Internationale Valutafond (IMF) i en pressemeddelelse.

Og mens den såkaldte Eurogruppe fortsat forhandler med grækerne, har den 29-årig Thom Feeney fra London i England imidlertid valgt at gribe til handling her og nu. På hjemmesiden Indiegogo har han sat gang i en indsamling blandt brugere på nettet, en såkaldt crowdfunding, for at skrabe 1,6 milliarder euro sammen for at redde de gældsplagede grækere.

Onsdag formiddag har indtil videre knap 37.000 brugere støttet med donationer.

Tilsammen har de af egen lomme lagt 602.000 euro svarende til knap 4,5 millioner kroner. Således er det fortsat langt op til de 1,6 milliarder euro for Thom Feeney, men indsamlingen er i hvert fald populær. Tirsdag aften brød Thom Feeneys side på Indiegogo således sammen. Eurogruppen mødes onsdag for at drøfte nye muligheder og forslag, da kan hjælpe Grækenland ud af krisen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...