Thomas Enevoldsen udelukker ikke AaB

Offensivspilleren har kontraktudløb til sommer og kan forhandle med andre klubber fra årsskiftet

Thomas Enevoldsen (th.) ved endnu ikke, om karrieren fortsætter i AaB. Arkivfoto: Torben Hansen

Thomas Enevoldsen (th.) ved endnu ikke, om karrieren fortsætter i AaB. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:29-årige Thomas Enevoldsen har været plaget af et springerknæ i store dele af efteråret, hvor han blot har fundet vej til netmaskerne en enkelt gang i Alka Superligaen.

En lang periode på sidelinjen har givet et fysisk efterslæb, som AaB-angriberen endnu ikke er sluppet af med.

- Jeg sad ude i halvanden måned på grund af knæet, og det gør jo også, at jeg bestemt ikke rammer topformen på denne side af nytår. Jeg kæmper stadigvæk med det, for det er lang tid uden fodboldrelaterede ting, og konditionsmæssigt er jeg sat en del bagud i forhold til de andre, forklarer Thomas Enevoldsen.

Offensivspilleren har kontraktudløb efter denne sæson, og han kan dermed begynde at forhandle med andre klubber fra årsskiftet.

- Jeg har udelukkende haft fokus på at få knæet i orden, så jeg kan blive klar igen. Det andet er kommet i anden række, og det er ikke noget, jeg spekulerer ret meget over. Der er stadig et halvt år tilbage, og det er god tid i min verden, siger Thomas Enevoldsen.

Nordjyden har tidligere været forbi hollandsk og belgisk fodbold, og han holder døren på klem for endnu et udenlandseventyr, men det er også en mulighed at blive i Aalborg.

- Jeg udelukker bestemt ikke AaB. Vi må se, hvad mavefornemmelsen siger i foråret. Det afhænger også af de eventuelle muligheder, der måtte dukke op. Til den tid skal jeg sætte mig ned sammen med min agent, og så må vi se, hvor det ender, uddyber Thomas Enevoldsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.