Thomas Jul fik sjetteplads til VM i bænkpres

Den stærke thybo måtte nøjes med en sjetteplads på Sjælland efter et mislykket tredje forsøg

Thomas Jul Sørensen fra TVF formåede ikke at få metal ved VM i bænkpres på hjemmebane i Lalandia

Thomas Jul Sørensen fra TVF formåede ikke at få metal ved VM i bænkpres på hjemmebane i Lalandia

RØDBY:Den rutinerede bænkpresser Thomas Jul Sørensen stillede lørdag formiddag op til VM, der i disse dage løber af stablen i Lalandia på Sjælland, og efter to mislykkede forsøg i de tre runder måtte thyboen nøjes med en sjetteplads.

Selvom det første forsøg TVF-løfteren mislykkedes, var selvtilliden i orden, så danskerens lejr forsøgte sig med 10 kilo ekstra på vægtstangen til det andet forsøg, og denne gang var der ingen slinger i valsen, for med et stilsikkert løft på 305 kg kunne Thomas Jul for alvor melde sig ind i kampen om metal med en foreløbig placering som fjerdebedste.

Kamp om bronzemedaljen

Undervejs i tredje og sidste runde forsøgte flere nationer sig forgæves med at stjæle en potentiel bronzemedaljen fra danskeren, men med et succesfuldt løft på 315 kg i sidste forsøg ville sikre danskeren minimum en fjerdeplads.

Sandhedens time for Thomas Jul var ankommet, og desværre for thyboen vurderede dommerne, at selvom vægtstangen blev løftet helt op efter at have rørt brystet, var der en nedadgående bevægelse for stangen i højre side. Da dette ikke er tilladt, blev forsøget ikke godkendt, og Thomas Jul måtte derfor nøjes med sjettepladsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.