Thorslund ikke i tvivl: Jeg tager VM-bæltet

Danmarks boksedronning er trods travl tilværelse i sit livs form

Foto: KGZ Fougstedt

Foto: KGZ Fougstedt

BOKSNING:Med en søn på 4 år, to mellemstore hunde, et hus, under uddannelse til fysioterapeut og en professionel boksekarriere har 24-årige Dina Thorslund nok at se til, men hun føler ikke at travlheden er et problem.

- Jeg er heldigvis rimelig god til at prioritere de forskellige ting, og jeg har også kunnet passe min træning 100 procent, så jeg er i mit livs bedste form, siger Dina Thorslund inden lørdages VM-kamp på hjemmebane i Struer Energi Park.

Topform er også nødvendigt til slaget om WBO’s verdensmesterskab i superbantamvægt, for den tre år ældre mexicaner Yessica Munoz er, som hun selv siger, ikke kommet til Danmark for at lege, men for at vinde "krigen" mod Dina Thorslund.

Yessica Munoz kommer med en rekordliste på 17 sejre (heraf fem på knockout), én uafgjort og én tabt kamp. Den tabte var debuten i maj 2013, men hun har siden revancheret sig i to kampe mod Lesly Morales.

Dina Thorslund kommer ubesejret efter 11 kampe (heraf fem på knockout), og med gevinst i både en EM-kamp, en WBC ungdoms VM-kamp samt en WBC interim VM-kamp.

Interim-mesterskabet i marts skulle have udløst et møde med den dengang skadede WBC-verdensmester Fatuma Zarika, men parterne kunne ikke blive enige om kampstedet. Team Sauerland ville have kampen i Danmark, men Zarika ville have den i Nairobi, hvor hun 8. september i stedet møder Yamileth Mercado, Mexico.

Og nu er det så i stedet WBO’s ledige verdensmesterskab i superbantamvægt, som Dina Thorslund skal bokse om. Mesterskabet er ledigt efter at Amanda Serrano, Puerto Rico, har opgivet titlen for at bokse en VM-kamp om WBO-titlen i superletvægt.

- Så nu snupper jeg bæltet. Lige så sikker, som Yessica Munoz er på en sejr, lige så overbevist er jeg om, at jeg vinder, siger Dina Thorslund, hvis træner Thomas Madsen også ser optimistisk på kampen.

- Yessica er virkelig en kriger. Hun kender kun vejen fremad. Det kan virkelig blive en hård fight. Men jeg er ikke i tvivl om at Dina slår hårdest - og at hun vil vinde, siger Thomas Madsen.

Udover Dina Thorslund er yderligere seks danskere på programmet i Struer, nemlig Haris Dzindo, Adam Bashanov, Mikkel Nielsen, Frederik Hede Jensen, Kem Ljungquist og Dennis Ceylan.

Stævnet tv- transmitteres af TV3 Max kl. 20.30 - 22.00 og TV3+ kl. 22.00 - 23.45.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.