Thorup-Klim Hallen har plus på pointtavlen

Hallen kunne vise et fornuftigt regnskab med et driftsoverskud på 29.000 kroner

Thorup-Klim Hallen kom ud af 2014 med sorte tal på bundlinjen.

Thorup-Klim Hallen kom ud af 2014 med sorte tal på bundlinjen.

KLIM:2014 har været et travlt og godt år for Thorup-Klim Hallen, som kunne vise et driftsoverskud på 29.000 kroner. Dermed kunne gælden blive nedbragt til godt en million kroner, hvilket skyldes en stor frivillig arbejdsindsats fra bestyrelsen og andre interesserede, som i det daglige medvirker til hallens gode økonomi og flotte stand.

Den gode økonomi giver plads til løbende renoveringer og forbedringer. Der er blandt andet i årets løb indsat nye vinduer på førstesalen i motionscenteret, købt nye tæpper til brug på forårsmessen, lakeret gulv i hele hallen og ikke mindst er der investeret over 300.000 kroner i det nye udendørsanlæg med Multibane og Fitnessbane, som er opført i samarbejde med Thorup-Klim Skole. Thorup-Klim Hallen er særdeles vigtig for såvel Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening med cirka 300 medlemmer, som dyrker gymnastik og badminton, samt Thorup-Klim Boldklub med cirka 250 medlemmer som blandt andet bruger hallen til håndbold i samarbejde med TØK og fodbold. Men også Thorup-Klim Skole og Klim Friskole benytter hallen flittigt i det daglige. Motionscenteret har tillige cirka 370 medlemmer på årsbasis.

Kasserer udenfor bestyrelsen, Hans Jørgen Nielsen, gennemgik det fine regnskab. Finn Hosbond, Karsten Pedersen, Bjarke Lauersen og Henrik Agesen (formand) blev genvalgt til bestyrelsen for en ny toårig periode.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden