Thy og Mors viste flaget på feriemesse

Mange lokale turistaktører var med i Herning, hvor "Ferie for alle" i år havde 60.000 besøgende

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY-MORS:Regional Madkultur Thy-Mors og flere større og mindre turistaktører fra både Thy og Mors deltog i weekenden i "Ferie for Alle" i Messecenter Herning.

Det var Morsø Turistforening og Thy Turistforening, der hver havde sat hver sin ramme i form af en stor stand i den hal, hvor mulighederne for ferie i Danmark var repræsenteret.

Og der var masser af oplevelser og overnatningsmuligheder at informere sig om for de mange forbipasserende, der også kunne smage på kulinariske specialiteter fra området. De kunne sætte tænderne i en bid brød med muslinger, en flødebolle-smagsprøve eller et stykke thyboost - og det kunne de skylle ned med Thylandia Snaps eller øl fra Thisted Bryghus.

Messen, der bød på 1.215 udstillere med alt fra camping og golf til storbyferier og charterrejser, blev besøgt af 60.665 personer - en besøgsfremgang på 1.522 sammenlignet med 2017.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.