Thy Rock 2013: The Script og Nephew

1000 billige billetter revet væk i eftermiddag - 500 ved skranken og 500 på nettet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Da billetsalget til næste års Thy Rock åbnede torsdag kl. 16 ved skranken i Sparekassen Thy på Store Torv, var der 500 billetter til salg til 400 kr. pr. styk (mod normalprisen på 465 kr.). Men som noget nyt, var der samtidig 500 billetter til salg på festivalens hjemmeside til samme lave pris.

De 500 billetter i Sparekassen Thy var solgt inden for en halv time, mens de 500 på nettet var solgt inden for en time.

Lige før billetsalget gik i gang, fortalte Hans Peter Jarl Madsen - bedre kendt som HP - hvilke to topnavne, billetkøberne kan se frem til ved næste års festival på Dyrskuepladsen i Thisted 28.-29. juni.

Det er irske The Script og danske Nephew. The Script kommer kun til Danmark én gang i 2013, og det bliver på Dyrskuepladsen i Thisted. Det er første gang, at Thy Rock har entreret med et aktuelt internationalt topnavn, men det er ikke første gang, at der har været en udenlandsk band på Dyrskuepladsen til Thy Rock.

HP fortalte, at The Script bl.a. er kendt for sange som ”Break Even” og ”Hall of Fame”, og at bandet har fire millioner fans på Facebook. Bandet blev dannet 2001. Det består i dag af Danny O’Donaghue, vokal, keyboard, Mark Sheehan, guitar, og Glen Power, trommer, og de er kendt for at spille, hvad man kalder ”alternativ rock” - også kendt som blød rock, alternativ musik eller simpelt alternativ, i Storbritannien måske bare indie.

HP ønsker ikke at fortælle, hvad en kontrakt med The Script koster, og i det hele taget er der ikke tradition for, at Thy Rock lader den type af oplysninger slippe ud. Men det er dog tidligere fastslået, at budgettet for festivalen ligger på den gode side af, d.v.s. over, 3,5 mio. kr.

W

thyrock.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.