Thyboernes store cup

Årets Thy Cup endte med stribevis af sejre, både på banen og til de mange frivillige i stævnets maskinrum

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Altså, taktikken er ret enkel. Det handler om at score flere mål end de andre.

Så enkelt kan analysen af en håndboldkamp lyde, hvis det står til Thisteds U12-drenge i de hektiske minutter efter holdets storsejr i finalekampen mod gutterne fra Roskilde.

Der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet af kampen. Holdet fra Thisted havde mødt finalemodstanderne tidligere i turneringen og slået dem med en målforskel på 12.

- Vi vidste jo, hvordan de spillede og skød og vi havde en fornemmelse af, at vi skulle møde dem i finalen, siger Kristian Kock Laursen der sammen med holdkammeraterne kan notere otte sejre i lige så mange kampe og dermed en placering som bedste U12 drengehold.

Og pokalerne var stillet frem til foyeren i Thy Hallen. Alle sammen på et bord forsynet med teksten ”Nix pille”, et klart signal om, at det ikke var et ”tag selv bord”, men at det var indsatsen på banen, der afgjorde den endelige fordeling.

Finalekampene i Hal A blev fulgt af et talstærkt publikum. Stemningen var helt på højde med en ligakamp, men med undtagelser.

Rundt langs væggene stod kufferter og anden bagage som et tegn på at de udenbys hold var klar til opbrud efterhånden som finalekampene var slut, og her og der have en eller anden fundet plads til at tage en lur midt i den hektiske finalestemning, men selv i Thy Cup’ens døende timer søndag formiddag, var det langt fra stævnetrætheden, der dominerede.

Hverken blandt spillere, officials eller blandt de mange frivillige, omkring 400, der holdt maskineriet i gang til sidste dommerfløjt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.