Tican søger samarbejdspartner

Bestyrelsen har fået andelshavernes ja til at gå videre med at finde fremtidens ejerform af koncernen

- Vi har drøftet mulighederne. Og nu er det op til ledelsen at arbejde videre med forskellige modeller, siger Ticans bestyrelsesformand Jens Jørgen Henriksen. Arkivfoto. Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

- Vi har drøftet mulighederne. Og nu er det op til ledelsen at arbejde videre med forskellige modeller, siger Ticans bestyrelsesformand Jens Jørgen Henriksen. Arkivfoto. Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

THISTED:Hvis Tican fortsat skal have en rolle som veldreven slagterikoncern, kræver det investeringer.

Noget, som slagteriets nuværende 300 andelshavere ikke kan skuldre alene. Derfor har andelshaverne og ledelsen torsdag drøftet virksomhedens fremtidige strategi, der allerede for to år siden blev sat i værk ved etableringen af Tican A/S, som i dag ejes af andelshaverne.

Ved mødet med andelshaverne i går fik bestyrelsen og ledelsen grønt lys for, at Tican kan se sig om efter mulige samarbejdspartnere, der er villige til at bidrage med kapital til slagteriets fortsatte vækst.

- Vi har jo i et par år snakket om investeringer og vækst. Men vækst kræver investeringer. Samtidig har mange landmænd jo også et behov for at investere i udvidelse af deres egne bedrifter, siger bestyrelsesformand, Jens Jørgen Henriksen.

Han understreger dog på nuværende tidspunkt, at bestyrelsen ikke har nogen konkret investor i kikkerten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden