Tidligere Aalborg-rådmand bliver ny direktør

Thomas Krarup, tidligere konservativ ældre- og handicaprådmand i Aalborg, bliver ny vækst- og udviklingsdirektør i Jammerbugt

Tidligere rådmand i Aalborg Kommune Thomas Krarup tiltræder 1. april som ny direktør for vækst og udvikling i Jammerbugt Kommune. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Tidligere rådmand i Aalborg Kommune Thomas Krarup tiltræder 1. april som ny direktør for vækst og udvikling i Jammerbugt Kommune. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

JAMMERBUGT:En enig kommunalbestyrelse i Jammerbugt Kommune besluttede torsdag aften at ansætte Thomas Krarup som ny direktør for kommunens Vækst- og Udviklingsforvaltning - en forvaltning, der omfatter Teknik og Miljø, Landdistriktsudvikling, Erhvervs- og Turismeudvikling samt Kultur og Fritid.

Thomas Krarup er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og var fra 2014-2017 rådmand i Aalborg Kommune. Fra 2006-2013 var han ansat i Rebild Kommune som bl.a. økonomikonsulent, og inden da var han fra 2004-2006 ansat på Aarhus Universitet. Dertil kommer erfaring fra diverse bestyrelsesarbejder.

- Jeg glæder mig meget til at begynde arbejdet i Jammerbugt Kommune, en kommune, der er i en positiv udvikling mht. både erhvervsliv, øget tilflytning og et meget aktivt kultur- og fritidsliv. Dén udvikling glæder jeg mig til at fortsætte sammen med borgere, virksomheder, medarbejdere og mange andre, siger Thomas Krarup.

Om valget af Thomas Krarup til stillingen som vækst- og udviklingsdirektør siger borgmester Mogens Christen Gade:

- Vi får med Thomas Krarup en strategisk, initiativrig og løsningsorienteret direktør, der i allerhøjeste grad har erfaring med ledelse i en politisk styret organisation. Det er spændende, at vi har kunnet tiltrække en profil som Thomas Krarup, og jeg glæder mig til samarbejdet.

Også kommunaldirektør Bjarne Grøn ser frem til samarbejdet:

- Med Thomas Krarup får vi i direktionen tilført ekstra strategiske lederkræfter, som vi skal bruge til at videreudvikle Vækst- og Udviklingsforvaltningen og Jammerbugt Kommune. Jeg tror, at både medarbejdere, borgere og erhvervsdrivende kommer til at opleve en meget åben og interesseret direktør

Thomas Krarup er 43 år og bor i Aalborg med sin hustru, Charlotte. Sammen har de to børn på 10 og 14 år. Fritiden benytter Thomas bl.a. til at gå på jagt, læse og ikke mindst cykle, hvilket sidste år bragte ham til Paris sammen med Team Rynkeby.

Thomas Krarup afløser Jakob Bisgaard, som pr. 1. december 2017 tiltrådte en direktørstilling i Struer Kommune. Han tiltræder stillingen som vækst- og udviklingsdirektør 1. april 2018.

Der var i alt 32 ansøgere til stillingen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden