Tidligere byrådsprofil vil boykotte ejendomsmægler

Søren Visti har fået nok af at glo på en grim grund i Sæby midtby. Nu erklærer han krig imod ejendomsmægler Kurt Strøm

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Senest har Sæby Handelsstandsforening forsøgt at få en aftale med Kurt Strøm med henblik på at få gjort skampletten kønnere - men forgæves. Foto: Kim Dahl Hansen

SÆBY:Midt i det lækre, stilrene og tjekkede Sæby ligger en skamplet, der ligner Helvedes Forgård eller i bedste fald en kulisse fra en udbombet krigsfilm.

Vi er i Vestergade 12, og grunden ejes af ejendomsmægler Kurt Strøm, der har forretning i Søndergade - kun en kraftig spytklat fra skampletten.

Gamle presenninger ligger rullet sammen, græs og ukrudt vokser vildt, en gammel elinstallation falder snart helt sammen, og et blåt kabel ser ud til at forsvinde ned i jorden.

Krig i Sæby

Fakta er, at der for alvor er udbrudt krig i idylliske Sæby.

Tidligere byrådspolitiker for SF, Søren Visti Jensen, har nemlig taget initiativ til en Facebook gruppe, der ene og alene har til formål at få Kurt Strøm til ”at udvise blot et minimum af moral”.

Søren Visti, der også bor i Sæby, anbefaler ligefrem - på Facebook - at borgerne i Sæby boykotter Kurt Strøms ejendomsmæglerfirma.

- Jeg er sædvanligvis en meget tålmodig person. Men jeg synes, at denne ejendomsmægler optræder usympatisk, når han i 10 år undlader at gøre noget ved Sæbys grimmeste grund, siger Søren Visti.

Engang var der en hyggelig forretning i huset på adressen Vestergade 12. Men efter bygningen brændte, er der intet sket.

NORDJYSKE har skrevet flere artikler om skampletten - blandt andet i 2007, hvor Kurt Strøm lovede, at der snart ville blive bygget lejligheder på grunden.

Men intet er sket, og senest - ifølge TV 2 Nord - har Sæby Handelsstandsforening forsøgt sig med en ganske usædvanlig løsning. Handelsstanden er nemlig klar til at fylde jord og så græs i brandtomten, ligesom foreningen også er klar til at slå græsset. Men i følge TV 2 Nord har Kurt Strøm takket nej - i øvrigt med den begrundelse, at grunden er på vej til at blive solgt.

Visti har fået nok

Men nu har Søren Visti som nævnt fået nok.

- Jeg tror ikke på, at den grund er på vej til at blive solgt. Og jeg synes, at Kurt Strøm er en rigtig dårlig kollega i forhold til de andre ejendomsmæglere i byen. Han mener åbenbart, at man med god samvittighed kan leve af at sælge huse i Sæby med den ene hånd, mens den anden hånd er med til at bidrage til byens forfald, siger Søren Visti.

Kurt Strøm har ikke ønsket at medvirke i denne artikel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.