Tilbage på posten

Borgmester Henning G. Jensen føler sig frisk nok til at genoptage arbejdet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Der var både blomster, flasker og kram til Aalborgs borgmester, Henning G. Jensen (S), da han tidligere på dagen satte sig for enden af bordet i Aalborg Kommune igen.

Henning G. Jensen blev 6. august indlagt på Aalborg Sygehus, hvor han efterfølgende blev opereret for en blodprop i hjertet 17. august. Og han er nu så langt i sin genoptræning, at han føler sig parat til at overtage tøjlerne fra Thomas Kastrup-Larsen (S), som har passet hans job i mellemtiden.

Glæder sig

- Det er en dejlig fornemmelse. Jeg har glædet mig til det, og jeg er blevet spurgt af mange: Er du nu frisk, og pas nu på dig selv og så videre. Men jeg føler altså, at jeg er klar og glæder mig til at gentage mit arbejde med de mange gode mennesker, som jeg er iblandt og de beslutninger, som skal træffes, understregede han.

Frisk nok

Indtil for nylig forlød det ellers, at borgmesteren tidligst ville vende tilbage efter nytår. Men det afviser han selv.

- Jeg har ikke nævnt nogen dato, før jeg meddelte, at jeg var tilbage 1. november. Der er gået den tid, der skal gå, og jeg er igang med genoptræning, så jeg er frisk nok, forsikrede han.
Udover at tage mod blomster og ønsker om alt godt fremover, brugte Henning G. Jensen blandt andet sin første arbejdsdag til at deltage i et møde med DGI og afstemme kalenderen for den kommende periode. Så der var nok at se til.
- Der er jo også en del ting, som har ventet til jeg kom tilbage, jeg skal tages stilling til. Så jeg skal nok få tiden til at gå, forsikrede han.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.