Tilfredshed efter Palm Beach Party

Arrangørerne bag Palm Beach Party er stolte over, at de kunne tiltrække over 500 mennesker til den første udgave af festivalen

Over 500 mennesker gæstede den nyskabende strandfest i Frederikshavn. Arkivfoto: Peter Broen

Over 500 mennesker gæstede den nyskabende strandfest i Frederikshavn. Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Over 500 mennesker kom igennem entreen til den første udgave af Palm Beach Party. Nu har arrangørerne så fået lidt søvn, og kan gøre foreløbig status på et efter deres mening vellykket arrangement.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes os at skabe den fest, som vi siden vi blev studenter for tre år siden har drømt om at realisere, siger den ene initiativtager, Tim Simonsen.

Opbakning var afgørende

De to unge arrangører Tim Simonsen og Emil Madsen erkender samtidig vigtigheden af den opbakning, som de to har fået fra en lang række lokale virksomheder.

Helt centrale har Arena Nord og Spar Nord som hovedsponsorer været. Arena Nord har været en kæmpe opbakning til at få inspiration og hjælpe med at få festivalen på benene.

Derudover har Lars Hostrup, Frederikshavns Teltudlejning, AT Pejsecenter og Murerfirmaet Rasmus Hjørringgaard alle bidraget til at gøre Palm Beach Party til en realitet.

- Tak er et fattigt ord i den her sammenhæng. Vi sætter stor pris på både de store og små bidrag, vi har fået. Om det har været lån af en trailer eller økonomisk støtte til musikprogrammet, så har alle vores sponsorer stor andel i, at det hele kunne hænge sammen, siger Tim Simonsen

Lokalt samarbejde vitalt

Det var i samarbejde med Buddy Holly Frederikshavn som medarrangør, at de to unge frederikshavnere afholdte begivenheden på stranden, og netop det samarbejde peger de på som nøglen til succes.

- Det har været et fantastisk partnerskab. Buddy Holly turde satse på vores ide, og med deres netværk og erfaring har de helt sikkert været vigtige i hele processen fra ide til virkelighed, siger Emil Madsen.

Nu byder den kommende tid så på evaluering, og her håber arrangørerne bag Palm Beach Party på at få indspark fra frederikshavnerne.

- Vi håber, at vores gæster har lyst til at hjælpe os med at forbedre konceptet. På den måde kan vi blive endnu bedre rustede, hvis vi skulle vende tilbage på Palmestranden næste år, siger Tim Simonsen

Palm Beach Party opfordrer til at sende ideer og forbedringsforslag til palmbeachparty@hotmail.com.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.