To AaB’ere på U21-landsholdet

Blåbjerg og Børsting udtaget

Frederik Børsting fejrede mandag aften målet til 5-1 mod OB. Tirsdag kan han fejre en landsholdsudtagelse. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Frederik Børsting fejrede mandag aften målet til 5-1 mod OB. Tirsdag kan han fejre en landsholdsudtagelse. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

HELSINGØR:Der blev ikke plads til nogen AaB-spillere på det danske A-landshold på trods af den flotte præstation mod OB mandag aften.

Til gengæld skal to AaB-spillere møde ind i U21-landsholdslejren i vedbæk på mandag. Det er Jakob Blåbjerg, der ikke var med i kampen mod OB, og så er det kantspilleren Frederik Børsting, der scorede det sidste mål i 5-1 sejren mod OB.

U21-landsholdet rummer fem mulige debutanter - blandt andet de to målmænd, mens der blot er fire spillere, der spiller fast i udlandet. Det er så til gengæld også fire store profiler.

Chelsea-spilleren Andreas Christensen, der er udlejet til tyske Gladbach, Ajax-spillerne Lucas Andersen og Victor Fischer, samt Fulham-midtbanespilleren Lasse Vigen Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.