Aalborg

To anholdt i drabssag

To ud af de fire eftersøgte mænd i forbindelse med knivdrabet på en 27-årig mand er anholdt

Foto Jan Pedersen

Foto Jan Pedersen

AALBORG:Nordjyllands Politi har anholdt to af de fire eftersøgte mænd i forbindelse med knivdrabet på en 27-årig mand på åben gade i Aalborg i lørdags.

Det oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Den umiddelbare efterforskning ledte hurtigt politiet på sporet af fire mænd, og den ene - en 27-årige mand fra Aalborg - meldte sig selv tirsdag klokken 13.55. Blot en times tid senere blev en 25-årige mand fra Aalborg anholdt, da en patrulje rutinemæssigt standsede en bil.

Begge mænd er nu sigtet for drab og vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag, fortæller Frank Olsen.

Leder stadig efter to

Det er dog alt for tidligt at sige noget om de to anholdtes rolle i drabet, understreger vicepolitiinspektøren.

- Men vi har et styrket mistankegrundlag mod dem, men den fortsatte efterforskning skal nu rede trådene ud og vise, hvilken rolle de forskellige personer har i sagen, siger han.

Politiet leder dog stadig efter de to sidste mænd, der er henholdsvis 25 og 32 år, og politiet overvejer, om deres identiteter skal offentliggøres.

- De er bekendt med, at vi eftersøger dem. Og vores næste oplagte efterforskningsskridt er at gå ud i offentligheden med deres navn og billede, fordi de er eftersøgt til alvorlig kriminalitet: en drabssag, siger Frank Olsen.

Internt opgør

Knivdrabet skete lørdag kort før klokken 18 på Langelandsgade i Vejgaard. Fire mænd i en sort Mercedes påkørte en Ford Mondo, hvori den dræbte sad, i krydset Østre Alle og Langelandsgade.

Efter påkørslen jagtede de fire mænd den 27-årige hen ad Langelandsgade, hvor de indhentede ham og overfaldt ham med knive og køller.

Ifølge politiet er der tale om kulminationen på længere tids uvenskab mellem to personer i det kriminelle miljø i Aalborg.