Børnepasning

To børn stak af fra børnehave tæt på jernbane

Fem-årige piger på udflugt på Sjælland

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

SLAGELSE:Det, der ikke må ske, skete torsdag ved middagstid i Sct. Mikkels Børnehave i Slagelse. To af børnene - et par femårige piger - stak af ved at kravle over det omkring 120 centimeter høje hegn, der omkranser børnehaven. Det skriver Sjællandske.

Personalet var ikke stolt af situationen.

- Man har det rigtigt dårligt, når sådan noget sker. Jeg vil ikke sige, at vi var i panik, men vi var noget bekymrede, det vil jeg ikke lægge skjul på, siger børnehavens souschef, Susanne Andersen til Sjællandske.

- Jeg har været her i 20 år, og vi har aldrig oplevet, at børn er stukket af. De siger selv, at de kravlet over hegnet, og vi mener, de nok kun har kunnet gøre det ved at træde op på træstammer, der ligger tæt på hegnet, siger Susanne Andersen.

Stoppede togtrafikken

Politiet rykkede hurtigt ud og begyndte at lede efter pigerne.

- Vi tog det meget alvorligt, for tæt på børnehaven på Akacievej løber jernbaneskinnerne, og man kunne jo frygte, at de var gået derned. Derfor bad vi DSB standse togtrafikken mellem Korsør og Sorø, hvilket også skete, fortæller vicepolitikommissær Hugo Larsen, lokalpolitiet i Slagelse, til Sjællandske.

Politiet vurderer i øvrigt, at hegnet om børnehaven er for lavt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.