To butikker i Friis lukker

Endnu to butikker flytter aktiviteterne væk fra butikscentret

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:For nyligt kunne NORDJYSKE Medier fortælle om tøjforretningen Huset Pico, der lukker i Friis City Center, Aalborg, og fremover samler aktiviteterne i butikken i Slotsgade af samme navn.Det samme gælder nu også tøjbutikkerne Mr. Walther og Companys. Alle tre butikker ejes af Torben Walther, som forklarer beslutningen med faldende omsætning.

Overvejet længe

- P.t. er det den hverdag, vi må indordne os under, siger Torben Walther.Han er afklaret med situationen: - Det er jo ikke en beslutning, der er truffet i går. Det er overvejelser gennem længere tid, hvor vi har prøvet, om vi kunne se lys for enden af tunnellen, siger Torben Walther.

Ingen krise

Der er ikke sat dato på, hvornår butikkerne skal lukke. Ud over Huset Pico i Slotsgade har Torben Walther Companys i Bispensgade og Mr. Walther på Nytorv.Centerleder i Friis Mille Toft Schou ser beslutningen som en naturlig konsekvens af markedet, som det ser ud i dag. - Vi opfatter det hverken som krise eller katastrofe. Det er naturligt, at der skal skiftes ud i et centers første tre år, siger Mille Toft Schou.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.