To DM-titler til Pandrup

Pandrup Bokseklub havde to boksere i finalerne ved DM og vandt dem begge

Shaun Smith sikrede den første af lørdagens to DM-titler til Pandrup Bokseklub i en herrefight mod Kevin Uche. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Shaun Smith sikrede den første af lørdagens to DM-titler til Pandrup Bokseklub i en herrefight mod Kevin Uche. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

VARDE:Pandrup Bokseklub er stadig en af landets bedste bokseklubber - det kan konstateres, efter klubben hentede to guldmedaljer og en sølvmedalje ved weekendens DM i Varde.

Mellemvægteren Shaun Smith kom lidt i vanskeligheder fra starten af sin 1. omgang mod Kevin Uche fra SIK Fight, men det blev hurtigt tydeligt, at Pandrup-bokseren var den klart overlegne af de to i ringen.

Fra midten af første omgang fik han gang i sin kontraboksning, men det blev aldrig nogen skøn bokseoplevelse fra den ellers normalt meget dygtige tekniker. Hertil var Kevin Uche alt for frembrusende og meget af kampen endte i hold af både den lovlige og ulovlige slags, ligesom begge boksere hev hinanden til jorden i deres infights.

Starten af anden omgang blev dog den helt afgørende. Her fik Shaun Smith for alvor gang i sin kontraboksning, og en god lige højre rystede SIK-bokseren, der blev fanget i hjørnet, hvor Shaun Smith overdængede ham med dybe øg høje stød i 25 sekunder.

Herfra havde Pandrup-bokseren overtaget, men den uortodokse stil fra Kevin Uche blev ved med at tvinge Shaun Smith i infight, og derfor blev det en sand herrefight til klokken ringede efter tredje omgang.

Her var der dog ingen tvivl om, at det var 17-årige Shaun Smith, der kunne kåres som dansk juniormester, og han fulgte dermed på fornemste vis op på den sejr, han tog ved de Jyske Mesterskaber i Aarhus tidligere på året.

Bantamvægteren Frederik Jensen er en af de mest talentfulde boksere i Danmark i årevis, og allerede som 17-årig blev han både jysk og dansk mester. Denne lørdag eftermiddag kiksede han heller ikke i sin finale imod Rasmus Leo Viese fra Horsens AK. Fra midtvejs af første omgang blev Horsens-bokseren udsat for en bokselektion af superteknikeren fra Pandrup, der ikke lod nogen være i tvivl om kampens udfald.

Faktisk havde det nærmest for nemt, for i store dele af kampen, så han ikke behov for at lave noget, hvor man egentlig sad med fornemmelsen, at han kunne stoppe sin modstander, hvis han ville.

Klubben ville efter al sandsynlighed have fået en tredje guldmedalje i sværvægt, men Jim Andreasen måtte trække sig fra finalen, efter han brækkede hånden i sin semifinalesejr fredag aften og måtte derfor nøjes med en sølvmedalje.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.