To geder halalslagtet i nordjysk lejlighed

Vidne så en person bære en ged ind i en lejlighed i Kaas og ringede til politiet

Henrik Strømgaard
Arkivfoto: Allan Mortensen
Politi 24. marts 2018 19:17 - Opdateret 25. marts 2018 11:29

KAAS: Lørdag sidst på eftermiddagen blev Nordjyllands Politi kontaktet af et vidne, som kom med en usædvanlig anmeldelse.

Vidnet havde set en person bære en ged ind i en lejlighed på Brogaardsgade i Kaas, Jammerbugt Kommune.

Det virkede så mistænkeligt, at vidnet altså ringede til politiet, som sendte en patrulje til adressen. Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

- Patruljen fik kontakt til beboeren på stedet, og det viste sig, at han kort forinden havde halalslagtet to geder i sin lejlighed. Gederne hang i et rum i lejligheden og var begge døde, fortæller vagtchefen.

Beboeren i lejligheden er en fastboende 40-årig mand fra Syrien.

- Han blev på stedet sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven og bekendtgørelse vedrørende slagtning og aflivning af dyr, fortæller Karsten Højrup Kristensen.

Fødevarestyrelsen ved kredsdyrlægen er underrettet om sagen, og dyrene beslaglægges til sagen. De bliver kørt til opbevaring i en fryser og vil blive undersøgt senere, meddeler Nordjyllands Politi.

For nyligt blev en anden mand sigtet i en lignende sag i Aalborg, hvor der også blev slagtet dyr i en lejlighed. Denne mand erkendte at have stået for slagtningen, mens det endnu er uoplyst, hvordan manden i Kaas stiller sig til sigtelsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...