To glatføreulykker på tre kvarter

To kvinder mistede herredømmet ved Arden og Svenstrup

Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

ARDEN/SVENSTRUP:Onsdag sidst på eftermiddagen var der to glatføreulykker i det nordjyske på blot tre kvarter.

En 69-årig kvinde fra Hobro slog nakken ved en soloulykke på meget glatte veje i området ved Arden og Hadsund.

- Bilen skred ud i højre siden af vejen på grund af glat føre. Den trillede baglæns ned af en skrænt og ind i et træ, oplyser vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi.

Kunne ikke bremse

Ulykken skete på Storemosevej mellem Arden og Hadsund klokken 16.37, og kort efter blev kvinden tilset af en falckredder, der tilfældigt var på stedet. Kvinden klagede over nakkesmerter og blev derfor siddende i bilen. Herefter blev hendes nakke stabiliseret med en krave. Den 69-årige blev efterfølgende kørt til Aalborg Sygehus, men var ved fuld bevidsthed, oplyser politiet.

Klokken 17.21 var der endnu en glatføreulykke. Denne gang i krydset ved Rævedalsvej og Gunderupvej øst for Svenstrup. Her forsøgte en 51-årig kvindelig bilist fra Hadsund at bremse på den glatte vej, men bilen fortsatte ud på en tværgående vej, hvor hun ramte en anden bil med en 56-årig kvindelig bilist fra Storvorde bag rattet. Begge involverede blev kørt til skadestuen, men der var tilsyneladende blot tale om mindre skader.

Nordjyllands Politi måtte fra klokken 15.00 til 21.00 rykke ud til fem færdselsuheld. I tre tilfælde spillede det glatte føre en rolle, oplyser Per Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.