To kilometer kø for at komme med færgen

Vejarbejdet i Limfjordstunnellen gav ekstra travlhed for Hals-Egense færgen

Vejarbejdet i Limfjordstunnellen gav ekstra travlhed på Hals-Egense færgen. Arkivfoto

Vejarbejdet i Limfjordstunnellen gav ekstra travlhed på Hals-Egense færgen. Arkivfoto

HALS/EGENSE:Asfaltarbejdet, der mandag skabte kilometer lange bilkøer nord og syd for Limfjordstunnellen, gav en meget travl dag for Hals-Egense færgen.

Flere trafikanter havde fået den samme ide om at krydse fjorden med færgen, og det skabte på et tidspunkt mandag eftermiddag kø til færgen på op til to kilometer, fortæller overfartsleder Michael Vestergaard.

- Vi har sejlet med en ekstra færge non-stop i 10 timer, og vi har sejlet flere hundrede ekstra biler over i dag, fortæller Michael Vestergaard efter en lang arbejdsdag.

Klar til mere trafik

En arbejdsdag, der ellers begyndte fredelig, men som fra omkring klokken 08.30 blev meget hektisk.

- Vi vidste godt, at der var vejarbejde i tunnellen, men det kom fuldstændig bag på os, at det ville skabe så meget trafik hos os. Havde vi vidst det, havde vi sat en ekstra færge ind til at begynde med, siger overfartslederen.

Både motorcykler, personbiler og store lastbiler benyttede sig af Hals-Egense færgen mandag for at slippe for bilkøerne på motorvejen. Og hvis tendensen fortsætter de kommende dage, er færgeruten klar:

- Vi sætter en ekstra færge ind fra morgenstunden i morgen, og så må vi se, hvor slemt det bliver. Men hvis det fortsætter de næste tre uger, så er der da nogle sommerferieplaner der skal revideres, siger Michael Vestergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden