To kvæstet i uheld ved Thisted

Ældre mand fløjet til Aalborg i helikopter efter færdselsuheld på Kronborgvej

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:En 82-årig mand fra Thisted blev fløjet til Aalborg i lægehelikopter efter et færdselsuheld torsdag eftermiddag på Kronborgvej nord for Thisted. Også hans 89-årige hustru, der var passager i den samme bil, blev kvæstet. Hun blev kørt i ambulance til sygehuset i Aalborg.

Uheldet skete kort efter klokken 13.30, hvor ægteparret var på vej i sydlig retning ad Kronborgvej. Da manden ville svinge til venstre ind mod det kommunale genbrugscenter på Flintborgvej, overså han tilsyneladende en modkørende.

Den 82-årige bilist, der måtte skæres fri af bilen, pådrog sig flere knoglebrud. Ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi er både han og hustruen dog uden for livsfare.

Bilen, som han stødte sammen med, blev ført af en 39-årig mand. Også en tredje bil, ført af en 59-årig mand, var involveret i uheldet. Ingen af de to, der begge er fra Thisted, kom noget til ved uheldet.

Omkring klokken 14.30 kunne Kronborgvej igen åbnes for trafik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden