To mænd sigtes for at have dræbt 42-årig mand

Nordjyllands Politi vil fremstille de to i et grundlovsforhør søndag - fire andre anholdte i sagen bliver løsladt

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Broen

HIRTSHALS:Nordjyllands Politi sigter to af de mænd, som lørdag blev anholdt i forbindelse med fundet af en død mand i Hirtshals, for drab. De vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring søndag klokken 13. Grundlovsforhøret bliver formentlig holdt for lukkede døre.

Grundlovsforhøret sket i forbindelse med fundet af en død 42-årig herboende rumæner, som forbipasserende opdagede på Sophus Thomsensgade tidligt lørdag morgen. Det oplyser politikommissær Henrik Staal i en pressemeddelelse.

Samtidig bliver yderligere fire mænd, der også er blevet anholdt i løbet at lørdag, løsladt i løbet af lørdag aften, som afhøringerne af dem bliver afsluttet. Det har ikke været muligt at få oplyst, om de fire stadig er sigtet for lovovertrædelser i forbindelse med det, der nu betragtes som en drabssag, eller om politiet frafalder alle sigtelser mod dem.

Den 42-årige rumæner blev fundet med skader i ansigtet, der ikke umiddelbart kunne stamme fra et fald, og politiet efterforskede derfor allerede fra morgenstunden sagen som et mistænkeligt dødsfald. I forbindelse med den efterforskning blev politiet ledt til en lejlighed i nærheden af findestedet, og betjente gik ved middagstid i gang med at ransage den lejlighed. I den forbindelse blev der anholdt fire mænd, der blev sigtet i sagen, og nogle timer senere blev yderligere to mænd anholdt og sigtet.

Der har været tegn på, at de seks har været i selskab med den dræbte rumæner fredag aften, men hvilket forbindelse de derudover måtte have til den 42-årige, har politiet ikke oplyst.