Mistænkeligt dødsfald: Fire mand anholdt og sigtet

En lejlighed i Hirtshals bliver ransaget i forbindelse med efterforskningen af dødsfaldet

Foto: Peter Broen

Foto: Peter Broen

HIRTSHALS:Nordjyllands Politi har anholdt og sigtet fire mænd i sagen om den døde mand, der blev fundet af forbipasserende på fortovet ud for Sophus Thomsensvej i Hirtshals. De bilver afhørt med en sigtets rettigheder, siger politiinspektør Ole Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Der er tale om en 42-årig herboende rumænsk mand, der er død, og de pårørende er endnu ikke blevet underrettet. Manden blev fundet med skader i ansigtet, der ikke umiddelbart kunne stamme fra et fald, og politiet efterforsker derfor sagen som et mistænkeligt dødsfald. I forbindelse med den efterforskning blev politiet ledt til en lejlighed i nærheden af findestedet, og betjente gik ved middagstid i gang med at ransage den lejlighed.

Ole Kristensen oplyser, at der er tegn på, at de fire mænd har været sammen med den afdøde rumæner fredag aften, men hvilket forbindelse de derudover måtte have til den 42-årige, er endnu ikke klarlagt. Der er ikke taget stilling til, om nogle af de fire anholdte senere skal fremstilles i et grundlovsforhør, det vil først ske, når politiet er færdig med at afhøre dem. Også først der vil det blive klart, om politiet betragter sagen som en drabssag eller som vold med døden til følge.