Toft var bedst i semifinalen

NORDJYSKEs håndboldekspert imponeret af den danske målvogter

Sandra Toft var Danmarks bedste i bronzekampen. Foto: Scanpix

Sandra Toft var Danmarks bedste i bronzekampen. Foto: Scanpix

GÖTEBORG:Det var lige ved og næsten for de danske håndboldpiger i EM-bronzekampen, der blev tabte med med 22-25.

Det lignede meget længe en tidlig fransk julegave. Efter en fremragende start på kampen gik det franske landhold helt kold, og den chance lod de danske spillere ikke gå til spilde. Desværre lykkedes det ikke at komme helt op, og med en fejludskiftning i kampens afgørende minutter forpassede landsholdet at gøre dette års EM til den helt store succes.

Dagens top 3

Sandra Toft - karakter 6

Det er vanskeligt at pege på, hvad hun skal gøre ret meget bedre. Endnu engang formåede hun at placere sig strategisk godt i forhold til de franske skytter, og ikke engang et skud direkte i panden kunne sætte en stopper for Danmarks første keepers store præstation.

Katrine Heindahl - karakter 5

Hun løste igen sin opgave meget flot og scorer på de bolde, hun får at arbejde med. Brugte sin fysik godt og rigtigt ude i rummet omkring de mindre franske fløje. Ingen tvivl om, at hun bør få mere spilletid og en større rolle på landsholdet fremadrettet.

Stine Jørgensen - karakter 5

Selve spillet i dag berettiger måske kun til et stort 4-tal, men jeg giver hende 5 for med ukuelig vilje at blive ved med at gå forrest og gå på mål, på trods af at hun må være meget slidt og brugt. Og så er EM-topscorer ikke noget, man bliver uden at gøre det godt.

Dagens skuffelse.

Ubetinget den kollektive danske start på kampen. Skuffende at et landhold med mulighed for at tage medalje med hjem ikke rammer et bedre spændingsniveau.

Landstræneren

Klavs Bruun Jørgensen - 4

Han følger lidt holdets rytme i dagen kamp. Meget aktiv i den periode, hvor Danmark får muligheden for at komme med inden i kampen, men reelt ikke i førersædet på kampens forløb. Kunne måske have spillet tidligere ind med 7:6 spillet, så det ikke blev i den hektiske fase af kampen.

Det betyder karaktererne:

0 = tag dig sammen.

1 = dårlig.

2 = under middel.

3 = middel.

4 = over middel.

5 = glimrende.

6 = verdensklasse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.