Togtrafikken på Thybanen ligger stille

Togene i begge retninger mellem Thisted og Struer er aflyst hele dagen

Mandag er der ikke nogen tog på Thybanen. Arkivfoto

Mandag er der ikke nogen tog på Thybanen. Arkivfoto

Opdateret kl. 17:05 med nye oplysninger om årsagen til driftsstoppet. Banedanmark afviser at der var tale om en fysisk fejl, som tidligere oplyst.

THY:Togtrafikken på Thybanen mellem Thisted og Struer er hele mandagen aflyst i begge retninger.

Ifølge meddelelser, som togselskabet Arriva mandag morgen har sendt ud til kunderne, skyldes aflysningerne "fejl på sporet".

Aflysningerne kom efter en weekend, hvor det på forhånd var blevet varslet, at togdriften på strækningen ville blive indstillet på grund af sporarbejder.

Ifølge Banedanmark skyldes driftstoppet dog ikke fysiske fejl. Det var derimod en følge af, at en planlagt ibrugtagning af signalsystemet på en del af strækningen mellem Langå og Holstebro måtte udskydes i 24 timer.

Der var dagen igennem indsat busser som erstatning for toget.

Aflysningerne kommer efter, at der i weekenden blev gennemført planlagte sporarbejder på strækningen.

At trafikken vil ligge stille hele dagen, fremgår af Rejseplanen.dk. Arriva informerer de kunder, som er tilmeldt informationsservice pr. sms eller mail, om aflysningerne af de enkelte togafgange. De samme informationer findes på selskabets hjemmeside, men uden information om, at driftsstoppet vil vare hele dagen.

- Vi vælger at gøre det lidt anderledes, så vi ikke skal trække en information tilbage, hvis driften kommer i gang igen, fortæller kommunikationsmedarbejder Thomas Fog-Petersen fra Arriva.

Han kunne ikke sige noget om, hvorvidt trafikken kan ventes at blive genoptaget tirsdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.