Toilet eksploderede

58-årig amerikaner kvæstet ved voldsomt wc-brag

Det gik helt galt, da en 58-årig mand i New York ville skylle ud. Toilettet eksploderede op i hovedet på ham. Modelfoto

Det gik helt galt, da en 58-årig mand i New York ville skylle ud. Toilettet eksploderede op i hovedet på ham. Modelfoto

USA:Begrebet ”et bombet lokum” har fået ny og ubehagelig betydning for 58-årige Michel Pierre i New York.

For pludselig eksploderede toilettet lige op i hovedet på ham, og stumper fra den pulveriserede porcelænskumme ramte den 58-årige i ansigtet og på arme og ben.

Toileteksplosionen skete, da Michel Pierre ville tjekke vandtrykket i sin lejlighed i en 16 etagers boligblok i New York.

Tre andre toiletkummer i bygningen eksploderede samme dag.

Forklaringen kan være, at vandet havde været afbrudt i boligblokken, og at det medførte et meget stort lufttryk i vandrørene, da der igen blev åbnet for vandet.

Lufttrykket var åbenbart så kraftigt, at det sprængte flere toiletkummer, så porcelæns-stumper og splinter fløj i alle retninger.

- Der er tydeligvis et problem i bygningen. Toiletter skal kunne skylle ud, ikke eksplodere, fastslår den 58-åriges advokat Sanford Rubenstein.

Advokaten kræver erstatning til Michel Pierre, som er blevet så bange for at skylle ud i toilettet, at det nu foregår ved hjælp af en lang snor, mens han selv står i sikkerhed bag badeværelsesdøren.

Advokaten for det selskab, der ejer bygningen med i alt 275 lejligheder, betegner toileteksplosionen som ”en rædselsfuld ulykke”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.