Hobro IK

Topholdet nedlagde Hobro

Hobro manglede skarphed i begge felter mod FC Midtjylland

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Hobro IK indkasserede søndag forårets andet nederlag i Alka Superligaen, da topholdet fra FC Midtjylland vandt 2-1 på DS Arena.

Spillemæssigt var Hobro godt med mod topholdet, men skarpheden i de to felter manglede.

Det var efter en fejl fra Jesper Rask, at FC Midtjylland tog føringen allerede efter fem minutters spil.

Hobro-målmanden fik ikke fat i Jakob Poulsens flade indlæg, og tæt under mål kunne Marc Dal Hende let skubbe bolden i mål.

Fem minutter senere var superligaens tophold igen tæt på at straffe en Hobro-fejl, da Gustav Wikheim opsnappede Jesper Bøges fejlaflevering, men på midten var der ikke nogen, der nåede frem til Wikheims indlæg.

Hobro var dog godt med i første halvleg, og efter 22 minutter burde Quincy Antipas have udlignet. Antipas fik en friløber efter Edgar Babayans fremlægning, men Hobro-angriberens førsteberøring var for dårlig, og så endte bolden i FCM-måmand Jesper Hansens hænder.

I stedet var første halvleg ved at slutte, som den begyndte med en fejl fra Jesper Rask. Rask sendte et udspark lige i fødderne på Gustav Wikheim, men denne gang slap Hobro-målmanden med skrækken, da bolden dumpede tilbage til ham, så FC Midtjylland måtte nøjes med at gå til pause foran 1-0.

Anden halvleg åbnede også med en stor chance til FC Midtjylland, da Kian Hansens lange fremlægning fandt Mikkel Duelund, men Duelunds træk uden om Jesper Rask blev for langt, og så løb den mulighed ud i sandet.

Få minutter senere var det dog Hobro, der fik en god mulighed for at udligne. Et langt indkast fra Björn Kopplin dumpede ned for fødderne af Edgar Babayan, der dog ikke fik ordentligt ram på bolden, og så strøg den langt over mål.

Efter en times spil var FC Midtjylland til gengæld tæt på at fordoble føringen, da Frank Onyeka serverede bolden for Mads Døhr Thychosen, der dog måtte se Jesper Rask diske op med en god fodparade.

Minuttet efter fik Hobro så fornyet håb om point, da FC Midtjyllands Frank Onyeka fik sit andet gule kort, og så var gæsterne en mand i undertal.

Det håb så dog ud til at blive slukket få minutter senere, da FC Midtjylland trods undertallet kom foran 2-0. Gustav Wikheim stod for oplægget til Marc Dal Hende, der fra kanten af feltet sparkede bolden fladt i nettet og gjorde sig selv til dobbelt målscorer.

Otte minutter før tid fik Hobro dog reduceret på et flot frisparksmål af Frans Dhia Putros, og to minutter før tid kunne hjemmeholdet også have udlignet, men tæt under mål misbrugte indskiftede Sebastian Grønning en stor chance for at sikre hjemmeholdet et point.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.