Topscorer skal sælge ejendomme

Han scorede mål på stribe for AaB. Nu skal "Røde Romario" sælge ejendomme for Aalborg-firma

Erik Bo Andersen var med til at vinde mesterskabet for AaB i 1995. Her optræder han på oldboys-landsholdet ved en kamp i Hune i 2015. Arkivfoto: Foto Claus Søndberg
Erhvervsejendomme 26. marts 2018 11:54 - Opdateret 26. marts 2018 18:19

AALBORG: Erik Bo Andersen tiltræder 1. maj som projektudvikler og samarbejdspartner med Jesper Skovsgaard i ledelsen af ejendomsudviklingsfirmaet 2E Group A/S, der har hoved- og salgskontor i Aalborg samt tre salgskontorer i Storkøbenhavn.

47-årige Erik Bo Andersen er især kendt i det nordjyske for sin tid som topscorer på AaB’s superligahold i 1990’erne. Han blev dansk mester med AaB i 1995 og fik tilnavnet "Røde Romario" på grund af sin målfarlighed og hårfarve.

- Men han har også et betydeligt kendskab til ejendomsudvikling fra sin tid som selvstændig, og Erik Bo Andersen kender desuden til planforhold m.v. fra sin tid som medlem af Randers Byråd, siger Jesper Skovsgaard, indehaver og adm. direktør i 2E Group A/S.

Firmaet sælger boliger enten til professionelle ejendomsinvestorer, ejendomsfonde eller som private ejerboliger via ejendomsmæglerfirmaet 2E Bolig Projektsalg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...