Tornhøjskolen vandt i skoleskak

Tre skoler mødtes til dyst med brikkerne

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Skoleskakprojektet The Right Move – skoleskak i udsatte boligområder” har for alvor sat det royale spil på dagsordenen i Aalborg Øst.

Torsdag mødtes 72 børn fra Tornhøjskolen, Herningvej Skole og Mellervangskolen for at afgøre, hvem af de tre skoler, som for tiden er skarpest ved skakbrætterne – og det blev en forrygende fest i FC Smedegårdens stemningsfulde hal.

Den boligsociale helhedsplan ”9220” – der driver projektet i samarbejde med Dansk Skoleskak og de lokale skoler – havde sat alle sejl til for at gøre arrangementet så spændende og sjovt som overhovedet muligt.

Der var sørget for bustransport af eleverne tur-retur fra skolerne til FC Smedegården samt for kage, frugt og drikkevarer.

Afrikansk dans ved instruktøren Rensford blev der også lejlighed til, så stævnet bød på motion til såvel krop som smagsløg udover hjernecellerne.

Da skolerne mødtes første gang i september 2013 var det Herningvej Skole, som klarede sig bedst og hjemtog den store vandrepokal.

Denne gang var der tæt opløb i skolestillingen, og Tornhøjskolen viste sig akkurat stærkest på dagen med syv gruppevindere foran Herningvejens fem.

Tornhøjskolen kan nu kalde sig ”Aalborg Øst Mestre” i de næste seks uger – men vandrepokalen sættes på spil igen den 25. april i år, hvor alle de godt 500 elever, som har haft skoleskak på skemaet i dette skoleår, mødes til en afsluttende dyst i Tornhøjhallen.

Gruppe- og individuelle Aalborg Øst-mestre blev:

Amanda, 3. klasse, Tornhøjskolen

Nestoo, 3. klasse, Tornhøjskolen

Natalie, 3. klasse, Tornhøjskolen

Nureen, 3. klasse, Tornhøjskolen

Abdullahi, 3. klasse, Tornhøjskolen

Mustafa, 3. klasse, Tornhøjskolen

David, 3. klasse, Tornhøjskolen

Karl, 1. klasse, Herningvej Skole

Lejla, 1. klasse, Herningvej Skole

Thomas, 1. klasse, Herningvej Skole

Daniel, 3. klasse, Herningvej Skole

Maria, 3. klasse, Herningvej Skole

Minik, 1. klasse, Mellervangskolen (Specialpræmie for mest koncentrerede elev)

Jacob, 1. klasse, Mellervangskolen (Specialpræmie for mest koncentrerede elev).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.