Total offday for Hobro IK

Fredericia vandt fortjent 3-0 over topholdet i 1. division i fodbold

Intet fungerede for Hobro IK. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Intet fungerede for Hobro IK. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

FREDERICIA:Hobro IK’s tophold i 1. division i fodbold led torsdag aften sæsonens blot andet nederlag. Det var til FC Fredericia, der på deres hjemmebane fortjent vandt 3-0.

Nedturen startede i det 18. minut, da Jesper Christiansen trak sig fri af Hobros forsvarere og sparkede et indlæg sikkert i nettet. Senere i halvlegen ramte Fredericia også overliggeren, mens Hobro blot havde et par sporadiske forsøg.

Pausesnakken ændrede ikke på kampens forløb, og Jesper Christiansen var igen på pletten til 3-0 i det 60. minut. Denne gang brugte han hovedet til at passere Jesper Rask i HIK-målet med.

Hobro fik aldrig spillet til at fungere og kom ikke frem til de helt store chancer på et generel offday for hele holdet. I slutfasen blev midterforsvareren Mads Justesen sendt op i front, men i stedet for en reducering, så scorede Marco Hansen til 3-0 for Fredericia på en omstilling.

Nordjyderne kan dog glæde sig over, at de fører 1. division med fire points forspring til AC Horsens, der dog har en kamp i baghånden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.