Totalt forbud mod afbrænding

Beredskabet i Hjørring kom med advarsler og gode råd til 140 sommerhusejere ved et orienteringsmøde om brandsikkerhed i Tversted

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TVERSTED:- Alt for få ved, at vi netop nu har totalt forbud mod afbrænding i Hjørring Kommune. Kun en grill, som står på et stort brandsikkert underlag er tilladt, siger Hjørring Kommunes viceberedskabschef, Dennis Ottesen.

Totalforbuddet er indført, fordi naturen er knastør.

Dennis Ottesen mødte langfredag op til et orienteringsmøde om brandsikkerhed på turistkontoret i Tversted. Mødet kom i stand som en opfølgning på den omfattende klitbrand i Tversted 18. marts, som kun med nød og næppe undgik at koste adskillige sommerhuse. Her var uforsigtig omgang med gløder årsagen.

140 lokale beboere, som havde haft branden tæt inde på livet, var mødt op for at høre dels om branden og dels om forebyggende foranstaltninger.

Indsats som i Seest

- Vi havde en god dialog om brandsikkerhed, men jeg kunne se på dem, at det var en aha-oplevelse, da jeg fortalte dem, at vores indsats i Tverstedbranden var den største brand, jeg havde set, siden jeg var til fyrværkeribranden i Seest for nogle år siden, siger Dennis Ottesen.

I alt 145 mand og 47 køretøjer var indsat for at bekæmpe klitbranden i Tversted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.