Toto viste klassen - lidt for meget

Det blev for meget blær og lir fra de dygtige musikere

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KONCERT

Toto

# # # ¤ ¤ ¤

Jonas Barfoed

jonas.barfoed@nordjyske.dk

SMUKFEST:Der var lagt i kakkelovnen til ekvilibristiske soli, rytmisk overlegenhed og harmonisk avancerede melodier sat sammen i en parade af hits, da Toto indtog bøgescenen søndag aften. Og det fik vi til overflod.

Bandets sidste album udkom i 2006, men der kom ingen numre fra hverken det eller andre albums inden for de sidste små 20 år, og det blev dermed til en tur tilbage til storhedstiden i 1980’erne.

”Pamela”, ”Only The Children”, ”Rosanna” og ”Africa var at finde på sætlisten, og publikum i alle aldre sang med på de velkendte sange, og så ikke ud til at ærgre sig over alderen på hverken sangene eller musikerne, som efterhånden har fået gemt den originale hårfarve godt væk bag det grå.

Toto var dog i spillehumør, og det kunne ingen alder sætte en stopper for. Der blev sat gang i publikumsklap og danset rundt på scenen, som var de et efterskoleband på hjemmebane, omend deres musikalske evner nok rækker højere end hvad unge musikaspiranter kan præstere. Det var en teknisk suverænitet, som sjældent ses lige, men det tog desværre også overhånd.

Alle numrene blev strakt ud til det maksimale med temavariationer, rytmiske breaks og genreskiftende c-stykker. Ni numre nåede Toto således at spille i det ordinære sæt på knap 80 minutter. Regnestykket kan man selv lave, men facit var, at det blev for langtrukkent.

I stedet for at holde sig til at underholde med et udpluk af deres mange gode og spændende sange, blev det til en undervisningstime, hvor læreren skulle vise alle sine evner og tricks på for kort tid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.