Tour de købmand punkterede

Kun en enkelt borger tog med på inspirationstur til Moseby-købmanden og ingen Biersted-borgere fik varer leveret i mandags

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BIERSTED/MOSEBY:Biersteds eneste dagligvarehandel, Spar-købmanden, brændte nytårsaften. På borgermødet på kroen i sidste uge mødte over 200 personer op. Der var der stor opbakning til, at der skulle arbejdes videre med at hjælpe de af byens borgere, der ikke er gode til internet eller ikke har egen bil, med at handle.

Det blev aftalt med Moseby-købmanden, Lonni Larsen, at hun leverer mandag og fredag til Biersted uden beregning. Interessen har været beskeden. Kun en enkelt Biersted-borger valgte at få leveret fredag, hvor første leverance fandt sted. Mandag var der ingen.

Onsdag aften havde Biersted-borgerne mulighed for inspirationstur til Min Købmand i Moseby for at se, hvilke varer, de kan få. Turen blev kun mulig via sponsorater fra handelsstandsforeningen og erhvervsforeningen. I første omgang havde man reserveret en stor bus, der siden blev reduceret til en minibus. Men det var der slet ikke brug for. Kun en enkelt borger valgte at tage med. Der var tre tilmeldte, men to meldte afbud i sidste øjeblik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden