Tour de Skagen

Udviklingshæmmede på løb ved Den tilsandede Kirke

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er smart at have en co-pilot med sig. Privatfoto.

SKAGEN:I 364 dage har borgere fra Skagen, Frederikshavn og Sæby glædet sig til årets ”Tour de Skagen” for udviklingshæmmede.

Løbet blev i år holdt for sjette gange - og også for sjette gang var der varmerekord på dagen - den 23. maj

51 unge og ældre havde tilmeldt sig lige netop deres favoritdisciplin og ditto transportmiddel, der enten kunne være med apostelens heste, sofacykel med hjælpepilot eller en tre- eller tohjulet cykel.

Løbet blev skudt i gang kl. 10 fra parkeringspladsen ved den tilsandede kirke i Skagen, og det udformede sig som enten en én-tre kilometers vandretur omkring kirken eller en syv-14 kilometers cykeltur ad cykelstien mod Hulsig og tilbage.

Præcis kl. 12 var alle i mål og syv flotte sponsorpræmier blev uddelt til en række deltagere, der havde ydet deres bedste.

Efter en velfortjent frokost, der bestod af sandwich, sodavand og frugt, var det tid til at sige farvel. Men inden da blev det aftalt, om at deltagerne i hvert fald igen skulle mødes til OL i FFK-hallerne i oktober, samt naturligvis igen næste år til næste ”Tour de Skagen”.

Turen gik fint, som den plejede - eneste brud på etiketten var, at 14 kilometer cykelruten blev udvidet til 18 kilometer. Der var simpelthen så meget energi i deltagerne, at de måtte helt til Hulsig by, inden de kunne tage turen af cykelstien hjem igen.

Arrangør af løbet var som vanligt dagtilbuddet Nordstjernen i Skagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.