Træner: Viser stort format

Aalborg Håndbolds træner roste spillerne efter sejr

Nikolaj Jacobsen kan være tabt for Aalborg Håndbold til sommer, men er selv tavs om sin fremtid. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Nikolaj Jacobsen kan være tabt for Aalborg Håndbold til sommer, men er selv tavs om sin fremtid. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

GUDME:Efter Aalborg Håndbolds sejr på 26-20 over GOG onsdag var Nikolaj Jacobsen en meget tilfreds træner for det vindende hold.

Han hæftede sig ved, at spillerne bragte masser af fysik ind i kampen, forsvarede godt og havde en målmand i Ole Erevik, der præsterede en redningsprocent på 53.

- Og så synes jeg, vi spiller med ro og overblik, kynisme og taktisk kloghed i angrebsspillet, som gør, at vi egentlig kommer til mange fine chancer, sagde Nikolaj Jacobsen, som dog også kunne finde lidt malurt i bægeret.

- Jeg er ærgerlig over de sidste otte minutter af første halvleg, hvor vi kun scorer ét mål, for vi har masser af chancer og skulle have ført med syv-otte mål ved pausen, sagde træneren, inden han fortsatte i de rosende vendinger.

- Men drengene viser stort format og stor karakter ved at gå ind og lukke den i anden halvleg, og så var spørgsmålet egentlig bare, hvor meget vi skulle vinde med, sagde han.

Nicolaj Jakobsen havde dagen igennem kunne læse historier om, at han har lavet en aftale med den tyske klub Rhein Neckar Löwen. Men det havde han ingen kommentar til.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.